23
Aug
2016

Nytt kundprojekt levererat på Office 365 – Technopolis Group

Technopolis Group har kontor över hela Europa och Latinamerika. För att förbättra samarbetet och informationsutbytet mellan dessa beslutade Technopolis Group att införa Office 365 och flytta alla anställdas e-postkonton och kalendrar till en molnbaserad tjänst. De gav Uptime förtroendet att hantera detta stora IT-projekt. Läs mer om Technopolis projektet här.

Uptime ansvarade för hela projektgenomförandet. Allt från att analysera koncernens IT-miljö för att sedan kunna planera den bästa möjliga molnlösningen. Vi hjälpte till att förvärva de nödvändiga licenstyperna som passade Techno-koncernens affärsbehov, förbereda infrastrukturen, skapa Active Directory Services och migrerade användarnas data till molnet.
Nu när lösningen är fullt utbyggt, har vi skapat en plattform som gör det möjligt för Technopolis Group att effektivisera sina affärsprocesser och förbättra informationsflödet mellan olika länder.

“Uptime gav oss tydlig  rådgivning och stöd under hela processen och fanns där med korrekta åtgärder och med snabbast möjliga respons. Jag uppskattar särskilt deras grundliga analys och optimering av den komplexa licenseringen,” – Tom Wolfenden, Group General Manager.