Egenskaper i vårt team

Balans

Uptime prioriterar välbefinnande hos våra kunder samtidigt som vi värnar om våra anställdas tillfredsställelse. Vi tror att en lagom blandning av äldre och yngre medarbetare motiverar oss att lära och prova nya saker samtidigt som vi har full kontroll över processerna för att möta deadlines och leverera lösningar. Vi erbjuder olika anställningsformer för att se till att våra anställda har möjlighet att studera och hålla en optimal balans mellan arbete och privatliv.

Passion

Vi värdesätter arbete gjort med passion. En vilja att arbeta, en lust att lära, en hälsosam dos av nyfikenhet och en bra attityd uppskattas minst lika mycket som yrkeserfarenhet och kunskap. Uptime erbjuder många möjligheter för dig som anställd att utvecklas. Lär av de bästa, få feedback och stöd. Att ha obegränsad tillgång till otaliga mängder branschlitteratur och publikationer. Ta prov och certifiera dig.

Kommunikation

Kommunikation är en viktig del av vårt dagliga arbete. Att ha en öppen attityd är att uttrycka sin åsikt, att konstruktivt kritisera andras arbete och att låta andra konstruktivt kritisera dig. I slutändan gör vi alla misstag då och då – det viktiga är att erkänna det och använda erfarenheten för att bli klokare och mer kvalificerad. Vi ser varandra mer som vänner än kollegor, vilket gör atmosfären på våra kontor trevligare.

VÅRA TRADITIONER – NÅGOT SPÄNNANDE HÄNDER ALLTID

Att vara en del av Uptimes team betyder så mycket mer än bara hårt arbete från morgon till kväll. Alla vill ibland koppla av och vi har skapat flera alternativ för det i vårt företag. Vi är en familj och tycker om att göra saker tillsammans.

 • After Work

  Ibland finns det anledning att fira med en After Work, antingen ett genomfört lyckat projekt eller bara en avklarad arbetsdag. Vi startar vanligtvis på kontoret med dryck och enkelt ätbart för alla, tv-spel och ibland lättsammare presentationer från något projekt. Ibland finns det någon extra anledning att fira och vi börjar på någon restaurang i närhete, såsom födelsedag, projektvinst eller projektavslut.

 • Vid sidan av arbetet

  Alla anställda har rätt till semester och ledighet för återhämtning och förhoppningsvis ingjuter detta nya perspektiv och idéer i vårt dagliga arbete. Varje sommar och vinter samlar vi, under några dagar, alla team från de olika länderna för en Kick-off. Vi blandar nyttig information om företaget och våra ambitioner med roliga aktiviteter för att lära känna varandra bättre.

 • Andra aktiviteter

  Vi uppmuntrar våra anställda att vara fysiskt aktiva genom att bland annat erbjuda gymkort. Under åren har vi även bjudit på skidresor till Alperna och deltagit i tävlingar som ”Tough Viking”. Emellanåt tävlar vi också under lättsammare former i femkamper på Gröna Lund, O’Learys eller Ballbreakers.

VI HAR DE BÄSTA FÖRUTSÄTTNINGARNA FÖR EN EFFEKTIV ARBETSMILJÖ

 • Arbetsmiljö

  Bra arbetsmiljö och goda förutsättningar är väldigt viktiga för oss. Centralt kontor, trevliga ljusa lokaler och ergonomiska möbler är lika viktigt som att ha möjlighet till en trevlig lunchrast.

 • Studier

  Biblioteket är en viktig del av kontoret, där har vi idag över 600 böcker och tidningar för oss teknikintresserade. Ett bibliotek som ständigt växer.

 • Avkoppling

  Ibland måste man kunna varva ner. I vårt kök bjuds det på varma eller kalla drycker och något att tugga på. Slå dig ner i soffan eller varför inte utmana någon kollega på pingis.