Stockholms kontoret

Ole Rasmussen

Försäljningschef, Uptime Sverige

Ole har arbetat inom IT sedan 2010, han har en lång erfarenhet av försäljning och företagsledning. 2013 började han på Uptime och är sedan dess ansvarig för internationell försäljning. Ole talar många språk flytande - svenska, danska, norska, engelska, tyska och estniska.

Oslo kontoret

Ole-Kristian Villabø

VD, Uptime Comperio AS

Ole-Kristian ansvarar för förvaltningen av det norska kontoret. Han ansvarar för försäljning och kundrelationer samt tar del i hanteringen av projektleveranser. Med kundens bästa intresse i åtanke, har han alltid strävat efter att hitta bästa möjliga långsiktiga lösningar för sina kunder.

WINTERTHUR KONTORET

Marco Lendi

VD, Uptime Systems GmbH

Marco är främst ansvarig för affärsutveckling på den schweiziska marknaden. Han har arbetat i olika branscher och har konsulterfarenhet från olika kundplatser. I arbetet med stora multinationella kunder har Marco skaffat sig en utmärkt förståelse för affärsprocesser i multinationella företag.

HVUDKONTORET

Administration

Eero Tohver

VD, Uptime Grupp

Eero har varit hos Uptime sedan 1997 och lett företaget från 2000. Under hans ledning har Uptime expanderat internationellt och vuxit från ett antal konsulter till över 100 specialister.
Eero är huvudägare, ansvarig för relationer med partners, gör säljinsatser och även övergripande drift av företaget.

PROGRAMUTVECKLING OCH SHAREPOINT

Raimo kom till Uptime under sin studietid 2000, han bytte hårddiskar och reparerade datorer. Idag är han delägare i Uptime.
Han är ansvarig för vårt utbud inom teknik och utveckling. Han jobbar också med försäljning av dokumenthanteringssystem och sociala nätverk.

INTERNATIONELL FÖRSÄLJNING

Ole Rasmussen

Business Development Manager

Ole är från Danmark och talar många språk flytande, utöver danska så även tyska, norska svenska, engelska och estniska.
2013 började Ole på Uptime och är sedan dess ansvarig för internationell försäljning.

KONTAKT

Ditt namn

Din e-postadress

Ditt meddelande