DIGITALT PRENUMERATIONSSYSTEM LÅTER ÄRIPÄEV SÄLJA FRÅN ETT ENDA SYSTEM
ÄRIPÄEV AS
Program utveckling
PROJEKTMÅL
  • Att skapa en enda miljö för att sälja Äripäev (Estlands DI)
  • Att dela information och reklamkampanjer samtidigt i alla Äripäev tema webbplatser
  • Att erbjuda förslag på individuella tilläggsprodukter utifrån kundens önskemål
LÖSNINGAR
  • Teknik som används: MS NET, MS SQL
  • Anpassa nopCommerce mjukvaruutveckling
  • Gränssnitt med interna databaser och system för Äripäev

aripaev.ee är en affärsmedieportal som ingår i en av Nordens största mediekoncerner, Bonnier. Tidningen Äripäev började publicerats redan 1989. Företaget ger idag ut tre tidningar, böcker, handböcker, nyhetsbrev och organiserar konferenser.
Uptime är Äripäevs utvecklingspartner sedan 1994.

Äripäev ville genomföra ett program för effektivare inköps- och försäljningsrutiner för publikationer. Många av dagens konsumenter föredrar att själv styra processen vid inköp av varor och tjänster, varför självbetjäning är viktig.

Uptime utvecklade en användarvänlig webbshop så att Äripäev kan erbjuda sina publikationer bekvämt från en enda källa. Vi använde programvaran Nop för handel som kan anpassas till specifika behov och krav. Kunden kan på så sätt slutföra sina inköp i varukorgen på web-shoppen från alla Äripäevs siter och flertalet olika websidor.

Systemet erbjuder därutöver ytterigare produkter åt kunder utifrån gjorda inköp. Detta ger Äripäev en möjlighet att lära sig mer om sina kunder och deras shoppingvanor.
Vi utvecklar denna e-handelsmiljö kontinuerligt med ytterligare produktkategorier samtidigt som vi förbättrar tillförlitligheten och användarupplevelsen av systemet.

"När media flyttar informationen till webben är det av avgörande betydelse att alla betaltjänster är tillgängliga för kunder dygnet runt. Uptime erbjöd stöd åt vår vision av en modern e-handelslösning. Det är viktigt att inse att en webb-butik aldrig är helt klar. Du kan bara göra en gemensam resa för att utveckla ett system med en partner som du känner mycket väl."
Toomas Truuverk
Överdirektör